Hei ! Vieraskirjaan voitte laittaa viestejä sekä keskustella koiraharrastuksesta, metsästyksestä, urheiluammunnasta ynm.. Terveisin Risto Virtanen !
Kirjoittaja Olli Haapaniemi, 6. maalis, 2022
Hienot sivut teillä!
Sähköposti:
Kirjoittaja Nina Källi, 5. syys, 2020
Hienoja koiria. Ilokseni huomasin Hanhiaavan Usvankin olleen jahdissa kanssanne. Usva oli mun huippukoira Ruffen (Hanhiaavan Käpälä) emä. Minulla on nyt Robi 4v joka on Hanhiaavan Sällin poika ja Nuori lupaus Hanhiaavan Spinelli ( Knutte) 1,6 vuotias uros. Tuttuja nämä Hanhiaavalaiset ja ne minun mielenkiintoni herättikin sekä Cinan pennut. Minun tuttavallani on Ruskakairan Castor 13 vuotias teräs uros joka siis on teidän Cinan veli. Toivotan teille riistarikasta syksyä.
Sähköposti:
Kotisivu:
Kirjoittaja jouni, 14. heinä, 2016
Moi ollaan menossa tärendöön ehkä lohta soutamaan pariksi päiväksi,tiedätkö kuka vuokraa veneitä?satko näkymään karhunhaukku videon tv jouni
Sähköposti:
Kirjoittaja Timo Nortamo, 23. tammi, 2013
Maaliskuinen riekkoreissu lähestyy,olemme käyneet Serin ja Ruskan kanssa n.2t lumikenkälenkkejä 3-4 kertaa viikossa.Vanhukselle on pitänyt laittaa töppöset jalkaan,torjuvat kylmän hyvin.
Sähköposti:
Kirjoittaja Raimo Salmi, 28. elo, 2012
Terve Risto
Meiden Kossun "Tomu" pallit on kahteen otteeseen lääkäri todennut hienosti laskeutuneiksi
Sähköposti:
Kirjoittaja mika, 21. elo, 2012
Ja sorsajahtikin aloitettu Urpon kanssa.Meillä kanssa löytyi kaikki parikymmentä heinäsorsaa,paitsi yksi haavakko,joka oli liian kova pala tälläkertaa pennulle...päivällä kokeneemmalla koiralla hakemaan ja tietysti pentu siihen oppiin.
Kirjoittaja mika, 17. elo, 2012
Koskas Risto pidetään pentutapaaminen vaikkapa sorsa/ hanhijahdin merkeissä Tornionjoella tms.?
Kirjoittaja mika, 17. elo, 2012
Urpon(Raju) eka jahtisyksy alkanut kyyhkyjahdilla hienosti!Linnut löytyneet vehnämaasta 100%.Ainoo mikä mättää on koiran kassit jotka eivät laskeutuneet.Eläinlääkäri vapauttaa pikku leikkauksella 5.10.Nyt kovasti odotellaan sorsajahdin alkua...
Kirjoittaja Katja, 17. huhti, 2012
Hienot sivut :)
Kirjoittaja Risto Virtanen, 13. huhti, 2012
Kiitoksia !! Kyllä ne ovat aikalailla samankokosia, ei ole isojaeroja, meinasin huomenna sitten punnita niin näkee mitä ne painaa.. reippaita pentuja tuntuu kaikki olevan..
Sähköposti:
Kirjoittaja Kalevi V, 13. huhti, 2012
Onneksi olkoon komeasta pentueesta, pulskia poikia ja tyttöjä:-) Näyttäis tasalaatuselta pahnueelta.
Kirjoittaja Risto Virtanen, 10. huhti, 2012
Kiitoksia Rane ! mie tässä pikkuhiljaa rakentelen näitä sivuja, ja yritän tehdä näistä mahdollisimman selkeät, josta löytyy asiaa metsästyksestä, kanakoira harrastuksesta, sekä haulikkoammunnasta, laitoinkin mukaan aikapaljon kuvia myös ampumakisoista jossa ollaan oltu vuosienvarrella, ja toivonkin että tämä palvelee myös kaikki ampumakavereita jotka haluavat katsella kuvia eri kilpailutapahtumista..
Sähköposti:
Kirjoittaja Rane, 10. huhti, 2012
hyvä Risto komeetsivut sulla ja aika paljon tuttujen kuvia näkyy olevan.....
Kirjoittaja Akseli, 9. huhti, 2012
Hienot sivut! En tiennytkään että Cinalla on tulossa toinen pentue jo.

PS. Onko Rape jäänyt vahingossa pois koirista, kun Savu ja Cina kyllä löytyy?
Kirjoittaja arto, 5. huhti, 2012
ihan hienot sivut!
Sähköposti: