Hei ! Vieraskirjaan voitte laittaa viestejä sekä keskustella koiraharrastuksesta, metsästyksestä, urheiluammunnasta ynm.. Terveisin Risto Virtanen !

Siirrä/aseta puhekupla kuvaan hiiren avulla

Kirjoita teksti puhekuplaasi

Shape:
 
Kirjoittaja Riku, 10. huhti, 2012
Mites täälä on 48000 kävijää jo?
Kirjoittaja Risto Virtanen, 9. huhti, 2012
Kiitoksia Nipsu kommentista, sen verran lisäisin vielä tähän kuva asiaan, kun olen varmaan 15 vuoden ajan hoitanu meidän ampumaseuramme ja monenmuunkin seuran järjestämien kilpailuiden tiedotuksen, tulospalvelun ja kuvien lähetykseen lehtiin, kun urheilutoimittajat ovat pyytäneet saada jotainkuvia kisapaikalta, ja lisäksi vielä minun ampuakeverit aina tahtovat että lähettäisin heille kuvia sähköpostiin, no olenhan mie kyllä monelle kaverille niitä lähetelly, mutta arvatkaa meneekö siinä aikaa jos lähetän vaikka muutamankymmenen kuvaa usealle eri henkilölle, mutta täältä nettisivulta ampumakaverini voivat helposti käydä niitä katsomassa, laitoinkin jo meidän sporting ampujien facebook sivustolle tiedon että tältäsivulta voivat käydä kuvia katsomassa.
Sähköposti:
Kirjoittaja Nipsu, 9. huhti, 2012
Näyttääpä maailmaan mahtuvan pikkusieluisia ihmisä,jotka jaksaa kaivella toisten kotisivuilta negatiiviisia juttuja. Varmaan nämä samat henkilöt on niitä,jotka kirjoittelee yleisönosastolle,kun naapuri on laittanut jouluvalot jo marraskuussa tai kun joku haravoi nurmikkoa pyhäpäivänä. Eipä ole tällaiset nipottajat tainneet elämässään koskaan kohdata mitään sen suurempaa vastusta kuin lapsena housuun kakkiminen,kun jaksavat niuhottaa. Jos jotakin toisen kotisivut ärsyttää,pakkoko niitä on lukea. Vai eikö teidän atk-taidot riitä siihen,että siirrytte sivuilta pois? Vieraskirjan tarkoitus ei ole mikään "paskan jauhaminen". Kuten kotisivujen omistaja sanoi,laittakaa s.postia suoraan hänelle,jos teillä on jotain arvosteltavaa.
Kirjoittaja Risto Virtanen, 9. huhti, 2012
kirjoittajalle NO MIETI !!!! ?????? Kuule nämäkuvat jota mulla on, ovat minun ottamia kuvia ampumakisoista ja metsästysreissuista joita olen tehny vuosienaika ja nämähenkilöt ovat kyllä minun ystäviä että mene sie vaan kummastelemaan ihan muille nettisivuille kuvia tai laita mulle suoraan viestiä sähköpostiin, en jaksa tämmösten IDIOOTTIEN kanssa alkaa tässä väitteleen, jotka nimimerkkien takana kirjoittelevat, tämä vieraskirja on tarkoitettu koiraharrastajille ja metsästäjille ynm.. asiallisia viestejä varten.
Sähköposti:
Kirjoittaja Akseli, 9. huhti, 2012
Hienot sivut! En tiennytkään että Cinalla on tulossa toinen pentue jo.

PS. Onko Rape jäänyt vahingossa pois koirista, kun Savu ja Cina kyllä löytyy?
Kirjoittaja no mieti, 9. huhti, 2012
suuresti kummastelen että nuin usea ihminen on antanut luvan laittaa kuvia internettiin itsestään vähän epäilyttää että ilman luvan kysymistä suuri osa kuvista tänne tullut....:/ tälläisia laittomuuksia tämä jahtimestari siis tekee....
Kirjoittaja Suuri metsästäjä, 9. huhti, 2012
Suuresti kummastelen "Ihmettelijän" ihmettelyä Jahtimestarin-kennelin nimestä. Täyty olla kyllä aika tosikko-luonne,että jaksaa repiä juttua ja ressata itteään jollain kennel-nimellä. Meneppä kuule tuonne Kennelliiton sivuille ja katteleppa sieltä kennelnimien listaa. Sieltä löytyy yhtä sun toistakin kennel-nimeä,joita ihmetellessä "Ihmettelijän" päivät varmasti mukavasti kuluu,kun hän lukee kaikki kennellnimet A:sta Ö:hön. Voithan laittaa sitten s.postia tai kirjoitella vieraskirjaan "suuren ihmetyksesi" kaikille kasvattajille,joiden kennelnimi vie sun yöunesi.
Kirjoittaja Risto Virtanen, 9. huhti, 2012
Joo kavereita on kyllä paljon koska olen harrastanu metsästystä kanakoirilla yli 20 vuotta ja lisäksi ampunu haulikolla kilpaa lähes yhtäkaun, niin on tässä vuosienvarrella tullu kyllä hyviäystäviä ympäriä Suomea..
Sähköposti:
Kirjoittaja Risto Virtanen, 9. huhti, 2012
Anteeksi ymmärsin väärin sinun jutun, tuossa aikasemmin kun joku naljaili että mistä tämän jahtimestarin "tittelin saa" niin luulin että taas ollaan samallalinjalla, ei kylä ihan yksin toimin tässä kennelissä, mutta toki olen paljon yhteuksissä muiden kennel kavereiden kanssa.
Sähköposti:
Kirjoittaja Ihmettelevä, 9. huhti, 2012
Kun noissa kuvissa tuntuu olevan niin maan perkeleesti väkeä niin kuuluvatko he kaikki tämän kennelin jalostustyötä tekeviin ihmisiin ?
Kirjoittaja Ihmettelevä, 9. huhti, 2012
Tarkoitin tässä että onko teitä jahtimestareita eli ns. jalostustyötä tekeviä henkilöitä tässä kennelissä paljon...
Kirjoittaja Risto Virtanen, 8. huhti, 2012
Tässä vähän asiaa IHMETTELEVÄLLE jolla ei ole vissiin muuta nimeä !!!! On se kyllä kumma että te jaksatte ihmetellä tommosta jahtimestari nimijuttua, jos ei ole tosiaan muuta tekemistä niin hankkikaa vaikka elämä... mie kyllä ajattelin että tämä vieraskirja vois olla ihan hyväjuttu, jossa vois kirjoitella vaikka metsästyksestä tai koiraharrastuksesta ynm.. mutta jos tämä nimiasia on niin vaikea teille niin en voi sille kyllä mitään, pitää varmaan poistaa koko vieraskirja, ja sähköpostiin voi sitten kyllä lähettää viestejä, eipä tarvitse sitten kenenkään pellen nimimerkin suojissa kirjoitella.... Harmittaa vaan kun te pilaatte tämän vieraskirjan idean tämmösillä jutuilla, täällä on kuiteski käyttämässä paljon ihan oikeita harrastajia.. lähetäppä mulle IHMETTELIÄ suoraan viestiä sähköpostiin tai soita niin kyllä mie sulle kerron tämän nimitarinan, jos sinun se niin kauheesti kiinostaa.... rohkeesti vaan !!
Sähköposti:
Kirjoittaja Ihmettelevä, 8. huhti, 2012
Jahtimestarit

Jahtimestarin Kennel
Yhteystiedot
Vesilintujahti kuvat jne mutta tässä hokasin että tuossa sinun suuren Jahtimestarin kuvan ja jonku koiran alla on Jahtimestarit niin onko teitä sitten monia ?
Kirjoittaja Risto Virtanen, 7. huhti, 2012
Toinen urospentu oli syntyessään puolet pienempi kuin muut, en osaa sanoa mistäsyystä oli näin isoero, mutta se kyllä otti aikanopeasti kiinni toiset, muutamanviikon päästä syntymästä ei ollu enään kovinsuurta painoeroa, mutta tästä pennusta tuleekin kevytrakenteinen koira joka on monessakin mielessä vain hyväasia.
Kirjoittaja Risto Virtanen, 7. huhti, 2012
Joo tuo "jahtimestarin" titteli oli Siwan kaupassa tarjouksessa.. ja pakkohan se oli ostaa kun halvalla sai :D
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS