Hei ! Vieraskirjaan voitte laittaa viestejä sekä keskustella koiraharrastuksesta, metsästyksestä, urheiluammunnasta ynm.. Terveisin Risto Virtanen !

Siirrä/aseta puhekupla kuvaan hiiren avulla

Kirjoita teksti puhekuplaasi

Shape:
 
Kirjoittaja Risto Virtanen, 20. elo, 2012
Vastaus kirjoittajalle TUNTEMATON. !! ei sitä kyllä kannata alkaa yleistämään että ei tämänsuvun koirilla pallit laskeudu.. esim. Savu pentueessa ei ollut kyllä yhdelläkään uroksella ongelmia ja ei myöskään nyt tuossa minun toisessa pentuessa, joten kerroppa nyt missä Hanhiaavan pentuessa on ollut ongelmia, tai muuten ei kannta tulla tänne viisastelemaan, voit toki kirjoittaa s.postiin savu@jahtimestari.fi jos et tosiaan tohdi esiintyä näin julkisesti... Vituttaa tommoset nimimerkkien takana huutelijat...
Sähköposti:
Kirjoittaja tuntematon, 19. elo, 2012
ei tämän suvun koirilla tunnu pallit laskeutuvan
Kirjoittaja mika, 17. elo, 2012
Koskas Risto pidetään pentutapaaminen vaikkapa sorsa/ hanhijahdin merkeissä Tornionjoella tms.?
Kirjoittaja mika, 17. elo, 2012
Urpon(Raju) eka jahtisyksy alkanut kyyhkyjahdilla hienosti!Linnut löytyneet vehnämaasta 100%.Ainoo mikä mättää on koiran kassit jotka eivät laskeutuneet.Eläinlääkäri vapauttaa pikku leikkauksella 5.10.Nyt kovasti odotellaan sorsajahdin alkua...
Kirjoittaja Risto Virtanen, 12. elo, 2012
Kyllä sie Teemu voit olla oikeassa, mutta MITÄ SITTEN ???
Sähköposti:
Kirjoittaja Teemu, 6. elo, 2012
no hyvä että näyttää että siitä tulee hyvä koira mutta ei siitä kk-saksanseisojaa tuu
Kirjoittaja Risto Virtanen, 4. elo, 2012
Kyllä Rape on ihan samanrotuinen kuin muutkin eli karkeakarvainen saksanseisoja, mutta Rapella on vaan synnynnäinen häntämutka, häntä on lyhyempi ja muuten se on vaan tämmönen kevytrakenteisempi koira, se oli syntyessään puolet pienempi kuin muutpennut. Metsästystä ajatelllen on ihanhyvä että on kevytrakenteinen, jaksaa liikkuahyvin ja vähemmän tulee rasitusvammoja kuin painavillekoirille, ja nyt näyttää siltä että Rapesta tulee todellahyvä jahtikoira vesiluntu sekä kanalintujahtiin. !!
Sähköposti:
Kirjoittaja Teemu, 19. heinä, 2012
Minkä rotuinen koira Rape on, näyttää niin kummalliselta, vai onko sillä jotain synnynnäisiä vammoja ?
Kirjoittaja Risto Virtanen, 9. heinä, 2012
En ole nyt joutanut sivuja päivittämään on ollut ampumakilpailu juttuja monena viikonloppuna peräkkäin, viimeviikon vaihe Porin suunnalla Sportingin SM-kisat ja edeltävä viikonloppu Jyväskylässä Compak Sporting SM ja parimuuta kisareissua aikasemmin ja siinä välissä vielä Riihimäen erämessut sekä OKRA maatalous näyttely. Pikkusen kiirettä pitäny viimesen kuukauden aikana, mutta nyt laitan uusiakuvia sekä juttuja nettiin lähipäivinä.. Terveisin Risto !
Sähköposti:
Kirjoittaja tuntematon, 9. heinä, 2012
eipä ole sivut päivittyny pitkään aikaan...
Kirjoittaja Katja, 17. huhti, 2012
Hienot sivut :)
Kirjoittaja Risto Virtanen, 13. huhti, 2012
Kiitoksia !! Kyllä ne ovat aikalailla samankokosia, ei ole isojaeroja, meinasin huomenna sitten punnita niin näkee mitä ne painaa.. reippaita pentuja tuntuu kaikki olevan..
Sähköposti:
Kirjoittaja Kalevi V, 13. huhti, 2012
Onneksi olkoon komeasta pentueesta, pulskia poikia ja tyttöjä:-) Näyttäis tasalaatuselta pahnueelta.
Kirjoittaja Risto Virtanen, 10. huhti, 2012
Kiitoksia Rane ! mie tässä pikkuhiljaa rakentelen näitä sivuja, ja yritän tehdä näistä mahdollisimman selkeät, josta löytyy asiaa metsästyksestä, kanakoira harrastuksesta, sekä haulikkoammunnasta, laitoinkin mukaan aikapaljon kuvia myös ampumakisoista jossa ollaan oltu vuosienvarrella, ja toivonkin että tämä palvelee myös kaikki ampumakavereita jotka haluavat katsella kuvia eri kilpailutapahtumista..
Sähköposti:
Kirjoittaja Rane, 10. huhti, 2012
hyvä Risto komeetsivut sulla ja aika paljon tuttujen kuvia näkyy olevan.....
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS